Samenwerking

Partners van Koningraad
Koningraad is medeoprichter van ZorgAdviesPartner, dat integraal bedrijfsadvies levert aan zorgondernemingen tegen de actuele achtergrond van een beweeglijke zorgmarkt. Medepartners in het ZAP-initiatief zijn Econplan en Blikveld HR services. Partner in het ontwikkelen van eHealth initiatieven is Voclarion.
Continue iteratieve budgettering van ZAP partner Econplan
Econplan heeft voor organisaties in transitie een budgettool ontwikkeld. Een beschijving daarvan treft u aan op de nieuwspagina. Daarnaast heeft Econplan de Ratioplannerģ ontwikkeld: een financieel rekenmodel waarmee u zicht krijgt op de financiŽle gezondheid van uw onderneming en waarmee u in staat bent de financiŽle koers voor de komende jaren uit te stippelen.
Teamscan van ZAP partner Blikveld HR Services
Koningraad heeft samen met Blikveld HR Services de teamscan ontwikkeld. Met de teamscan kan het functioneren van zelfsturende teams doorgelicht worden. In januari 2015 wordt via workshops bekendheid gegeven aan dit nieuwe instrument.
eHealth initiatieven ontwikkelen met Voclarion
Voclarion en Koningraad trekken gezamenlijk op in een aantal initiatieven die de toepassing van eHealth binnen de zorg, moet gaan lostrekken. Voclarion heeft een 'eerste generatie IP-Careserver' ontwikkeld, die de ontwikkeling van eHealth in Nederland in een stroomversnelling kan brengen.Zelforganisatie op nieuwe manier neerzetten op het raakvlak van formele en informele zorg
DoorDeWijks en Koningraad trekken gezamenlijk op in het ontdekken van een nieuwe manier van zelforganisatie in de zorg. Vertrekpunt is het organiseren van en nieuwe vorm van betaalbare zorg door vrijwilligers die zich zelf zoveel mogelijk overbodig proberen te maken.Het op de markt brengen van een betaalbare en veilige zorgsleutelkluis
Massop Consultancy, Dataquib en Koningraad trekken gezamenlijk op in het ontwikkelen van een zorgsleutelkluis. Vertrekpunt is een kluis die van de bewoner en niet van de verzorging is; dagelijks automatisch van code wijzigt en geen voeding of IP-aansluiting nodig heeft.